Restorant ne Durres – Ndertese tregtare për Shitje – 850 m²

Restorant per shitje, ne katin perdhe te nje ndertese ne plazhin e Durresit, me nje pishine brenda.

950.000 €/muaj

Ndertese tregtare për Shitje në Durrës – 850 m²


Restoranti ka nje kuzhine te madhe dhe nje verande - 600 m2. Aty ndodhet edhe nje pishine e mbyllur - 250 m2. Ne total jane 850 m2.

Pishina mund te jete pjese e restorantit ose mund te modifikohet (meqe akoma nuk eshte perfunduar). Ka vend te mjaftueshem per te riorganizuar ambjentin me dyqane, market dhe lokale.

Me blerjen e restorantit, mund te perdoren 30 cadra plazhi perpara nderteses. Restoranti eshte ne katin perdhe te nje godine ku kater katet siper jane hotel. Gjate sezonim veror (qershor, korrik, gusht) hoteli eshte plot me turiste. Ka vende parkimi deri ne 45 makina.

Karakteristikat kryesore:

 • 7 kate ne ndertese
 • Pishine e mbyllur
 • Salle konferencash
 • Pub
 • 4 kate hotel + 3 kate banimi
 • Kesi i pare - 300 000 euro.
 • 25 min nga aeroporti
 • 35 min nga Tirana
 • Rruga kryesore qe lidh jugun me veriun e Shqiperise eshte vetem 30 metra larg
 • 30 m nga bregu i detit
 • Porti detar eshte vetem 10 minuta larg

Ekziston opsioni per bashkepronesi. Ai qe do te blere restorantin do te jete ortak me pronarin ekzistues. 45% e restorantit shitet (450 000 euro)

Cmimi (ne total) - 950 000 euro
Cmimi (pa pishinen) - 750 000 euro

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Karakteristikat

 • bar & restorant
 • 7 kate ne residence
 • Dyqane ne residence

Vendndodhja

 • 30 metra nga Plazhi në Durrës
 • 35 minuta nga Qendra e Qytetit Tiranë
 • 10 minuta nga Porti Detar në Durrës