Toke per shitje ne Karpen, Kavaje – Toke për Shitje – 6000 m²

Albania Property Group ofron nje pjese te bukur toke ne vije te pare ne Karpen, Kavaje.

2.700.000 €/muaj

Toke për Shitje në Kavaje – 6000 m²

Karakteristikat

 • 6000 m²Â Â Â 
 • Me dokumenta te rregullta.    
 • Ndodhet 45 min nga Aeroporti dhe 1 ore nga qyteti i  Tiranes. 
 • Prane reres.  
 • Ndodhet 50 m larg nga deti .

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Vendndodhja

 • 45 minuta from Tirana Airport
 • 50 metra nga Plazhi në Karpen
 • 20 minuta nga Durrës

Kërkimi i fundit

 • Rana e Hedhun3

  Rana e Hedhun

  Toke - 14000m²

  80 €/m²
 • Tirana Land4 - 5ha

  Toke ne Tirane

  Toke - 50000m²

  180 €/m²
 • Radhime Land 1500m2

  Toke ne Radhime

  Toke - 1500m²

  150 €/m²
 • Rana e Hedhun

  Toke ne shitje tek Rana e Hedhun

  Toke - 4500m²

  60 €/m²
 • land in Qeparo

  Toke per shitje ne Qeparo

  Toke - 14500m²

  150 €/m²
 • Land in Tirana

  Toke per shitje ne Tirane

  Toke - 20000m²

  100 €/m²
 • lukova_land

  Toke per shitje ne Lukove

  Toke - 2276m²

  185 €/m²