Toke per shitje ne Qeparo – Toke për Shitje – 14500 m²

Qeparoi është një nga fshatrat më të bukur të bregdetit jugor qe ndodhet në zemër të Rivierës Shqiptare.

2.175.000 €/muaj

Toke për Shitje në Qeparo – 14500 m²

 • Qeparoi eshte nje fshat bregdetar i  rivieres shqiptare ne bashkine e Himares.
 • Ne diten e sotme Qeparoi eshte i ndare ne dy pjese: ne fshatin e vjeter dhe ne ate te ri.
 • Qeparoi ka kultivuar ullinj per shekuj me rradhe ne fillim te shekullit XIX me punen e Francois Pouqueville, konsull i pergjithshem i Napolon Bonapartit ne oborrin e Ali Pashes ne Janine. Deshmi per kete jane disa peme ulliri njeqindvjecare ekzistuese ne fshat.
 • Qeparoi eshte nje nga destinacionet turistike te preferuara ne Shqiperi. 
 • Dy hotele dhe disa shtepi sherbejne per kenaqesine e turistevete te plazheve te vegjel.

Karakteristikat:

 • Siperfaqja e tokes eshte 14500 m2.    
 • Qeparoi eshte nje nga fshatrat me te bukura te bregdetit jugor qe ndodhet ne zemer te Rivieres Shqiptare.
 • Kjo eshte nje zone turistike krejtesisht e pa zhvilluar.  
 • Ajo ndodhet shume prane detit.

Cmimi i kerkuar eshte: 150 euro/m2

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Vendndodhja

land in Qeparo
 • 10 metra nga Plazhi në Qeparo
 • 30 minuta nga

Kërkimi i fundit

 • Rana e Hedhun3

  Rana e Hedhun

  Toke - 14000m²

  80 €/m²
 • Tirana Land4 - 5ha

  Toke ne Tirane

  Toke - 50000m²

  180 €/m²
 • Radhime Land 1500m2

  Toke ne Radhime

  Toke - 1500m²

  150 €/m²
 • Rana e Hedhun

  Toke ne shitje tek Rana e Hedhun

  Toke - 4500m²

  60 €/m²
 • Land in Tirana

  Toke per shitje ne Tirane

  Toke - 20000m²

  100 €/m²
 • lukova_land

  Toke per shitje ne Lukove

  Toke - 2276m²

  185 €/m²
 • Land in Karpen

  Toke per shitje ne Karpen, Kavaje

  Toke - 6000m²

  450 €/m²