Toke ne shitje tek Rana e Hedhun – Toke për Shitje – 4500 m²

Albania Property Group ofron nje pjese te bukur te tokes ne vije te pare ne qytetin e Lezhes, e cila quhet "Rana e hedhun"

270.000 €/muaj

Toke për Shitje në Shëngjin – 4500 m²

Kjo pjese e bukur e tokes eshte e vendosur ne mes te pishave, 70 km ne veri te Tiranes dhe 40 km nga kufiri me Malin e Zi.Kjo toke ndodhet ne vije te pare, ngjitur me reren. Kjo zone eshte e quajtur "rana e Hedhun" dhe eshtee e famshme per dunat e reres se saj qe ne disa vende arrin nje lartesi prej 10 m ne fund te malit te Rrencit Bregu i "Ranes se Hedhun", e cila eshte ende nje zone e virgjer bregdetare, shtrihet pergjate bregdetit verior perafersisht 8 km.Ne anen e pasme te tokes ndodhet nje reliev shkembor shume i pjerret qe mbikqyr gjithe zonen poshte.Kjo toke ofron kushte shume te mira per te ndertuar nje resort te vogel ngjitur me detin.

Ne territorin e Rajonit te Lezhes ka nje siperfaqe perafersisht 1588.4 km2 dhe eshte i perbere nga nje territor malor ne lidje dhe fushor ne perendim.Territori eshte 65% malor dhe 37% fushor.

Qyteti i Lezhes ka nje siperfaqe bregdetare prej 11000 hektare pergjate nje bregdeti qe eshte 38 km i gjate dhe 3 km i gjere qe shtrihet nga Rana e Hedhun ne veri deri tek Kepi Rodonit ne jug.Pergjate vijes bregdetare ka shume pika qe mund te shnderrohen ne fshatra dhe porte turistike.

Kjo zone e njejte gjeografike eshte e mbushur me bukuri natyrore dhe nje shumellojshmeri te flores dhe faunes. Kjo pozite gjeografike e qytetit te Lezhes eshte shume e favarshme dhe ndodhet ne qender te transporteve te ndryshme duke sherbyer si nje pikelidhje te levizjeve veri-jug dhe lindje-perendim.  E vendosur ne mes te burimeve te tokes dhe te ujit, vendi ka rezerva ujore, male dhe kodra, te cilat krijojne nivele te larta te biodiversitetit. Lehtesim ne kete rajon paraqet nje kontrast shume i ndryshueshem midis detit, fushave dhe maleve, qe jane ne afersi me njera-tjetren.

Siperfaqja e tokes: 4,500 m2 me dokumenta te rregullta ligjore

Cmimi: 60 Euro/m2

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Kërkimi i fundit

 • Rana e Hedhun3

  Rana e Hedhun

  Toke - 14000m²

  80 €/m²
 • Tirana Land4 - 5ha

  Toke ne Tirane

  Toke - 50000m²

  180 €/m²
 • Radhime Land 1500m2

  Toke ne Radhime

  Toke - 1500m²

  150 €/m²
 • land in Qeparo

  Toke per shitje ne Qeparo

  Toke - 14500m²

  150 €/m²
 • Land in Tirana

  Toke per shitje ne Tirane

  Toke - 20000m²

  100 €/m²
 • lukova_land

  Toke per shitje ne Lukove

  Toke - 2276m²

  185 €/m²
 • Land in Karpen

  Toke per shitje ne Karpen, Kavaje

  Toke - 6000m²

  450 €/m²