Rana e Hedhun – Toke për Shitje – 14000 m²

Albania Property Group deshiron të prezantoje një pjesë te bukur te tokës ne vijë të pare në qytetin Lezhë në një zonë që quhet: "Rana e Hedhun". Kjo pjesë e bukur e tokës është e vendosur midis drurëve me pisha përafërsisht 70 km në veri të kryeqytetit Tiranë, dhe 40 km nga kufiri me Malin e Zi. Kjo është një toke ne vije te pare, pranë rërës.

1.120.000 €/muaj

Toke për Shitje në Shëngjin – 14000 m²


Rajoni i Lezhes ndodhet në veriperëndim të Shqipërisë dhe kufizohet në veri nga rajoni i Shkodrës, në verilindje me rajonin e Kukësit dhe në lindje dhe jug lindje rajonin e Dibrës, në jug me rajonin e Durrës dhe në perëndim me Detin Adriatik. Territori i rajonit të Lezhës ka një sipërfaqe prej përafërsisht 1588,4 km 2 dhe është i përbërë nga territori malor në lindje dhe në perëndim ultësira. Territori është 65% malore dhe 37% fushë.

Rajoni i Lezhës ka një sipërfaqe prej 11.000 hektarë bregdetare përgjatë një bregdet që është 38 km i gjatë 3 km dhe i gjërë që shtrihej nga Rana e Hedhun në Veri të Kepi i Rodon në Jug. Përgjatë vijës bregdetare, ka një bollëk i pikëve që mund të transformohet në fshatra turistike dhe porteve turistike. Kjo zonë gjeografike është e mbushur me bukuri natyrore dhe një shumëllojshmëri të florës dhe faunës.

Pozicioni gjeografik i rajonit të Lezhës është mjaft e favorshme dhe është vendosur në qendër të arterieve të transportit. Fale pozicionit të saj natyral, nga kohet e lashta e deri ne ditët e sotme, rajoni i Lezhës është ndër rajonet në vend me të pasura me strategjike dhe vlerat natyrore.

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Karakteristikat

Vendndodhja

 • 10 metra nga Plazhi në Shëngjin
 • 5 metra nga Qendra e Qytetit Shëngjin

Kërkimi i fundit

 • Tirana Land4 - 5ha

  Toke ne Tirane

  Toke - 50000m²

  180 €/m²
 • Radhime Land 1500m2

  Toke ne Radhime

  Toke - 1500m²

  150 €/m²
 • Rana e Hedhun

  Toke ne shitje tek Rana e Hedhun

  Toke - 4500m²

  60 €/m²
 • land in Qeparo

  Toke per shitje ne Qeparo

  Toke - 14500m²

  150 €/m²
 • Land in Tirana

  Toke per shitje ne Tirane

  Toke - 20000m²

  100 €/m²
 • lukova_land

  Toke per shitje ne Lukove

  Toke - 2276m²

  185 €/m²
 • Land in Karpen

  Toke per shitje ne Karpen, Kavaje

  Toke - 6000m²

  450 €/m²