Toke per shitje ne Tirane – Toke për Shitje – 20000 m²

Kjo pjesë e bukur e tokës është e vendosur në pjesën lindore të Tiranës, vetëm 500 metra larg nga qendra tregtare më e madhe në ndërtim e sipër në këtë pjesë të qytetit te Tiranës.

2.000.000 €/muaj

Toke për Shitje në Tiranë – 20000 m²

 • Toka shtrihet midis pemëve të ullirit në një kodër të vogël
 • Pamje të mrekullueshme mbi qendër tregtare dhe luginen perreth.
 • Bashkia vendore ka miratuar qe zona  të ndërtohet me vila me densitet të ulët ndërtimi vetëm 20%.
 • Pronari i tokës është i gatshëm të shesë te gjithe token apo edhe ta shese atë pjesërisht nga një minimum prej 30% te saj.
 • Gjithnjë e më shumë shqiptarë të pasur janë duke blerë prona larg  nga zhurma e Kryeqytetit, ku mund te thithin ajrin e paster.
 • Infrastrastrktura ështe afër tokës: rrugë e asfaltuar, uje dhe energji elektrike.
 • Pjesë e marrëveshjes do të jetë që pronari i tokës do të garantojë të marrë lejet e ndërtimit brenda 3 muajve pas dorëzimit të plotë te dokumentacionit.

Cmimi i kerkuar: 100 Euro/m2

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Vendndodhja

 • 15 minuta nga Qendra e Qytetit Tiranë
 • 35 minuta from Tirana Airport

Kërkimi i fundit

 • Rana e Hedhun3

  Rana e Hedhun

  Toke - 14000m²

  80 €/m²
 • Tirana Land4 - 5ha

  Toke ne Tirane

  Toke - 50000m²

  180 €/m²
 • Radhime Land 1500m2

  Toke ne Radhime

  Toke - 1500m²

  150 €/m²
 • Rana e Hedhun

  Toke ne shitje tek Rana e Hedhun

  Toke - 4500m²

  60 €/m²
 • land in Qeparo

  Toke per shitje ne Qeparo

  Toke - 14500m²

  150 €/m²
 • lukova_land

  Toke per shitje ne Lukove

  Toke - 2276m²

  185 €/m²
 • Land in Karpen

  Toke per shitje ne Karpen, Kavaje

  Toke - 6000m²

  450 €/m²