Toke ne Tirane – Toke për Shitje – 50000 m²

Albania Property Group ka ne dispozicion nje cope toke 5 hektarë për shitje në kryeqytetin e Shqipërisë - Tiranë

9.000.000 €/muaj

Toke për Shitje në Tiranë – 50000 m²

Karakteristikat kryesore:

 • Për 6 vitet e fundit kjo zone ka pare një normë rritje fantastike të cmimit në 40% dhe vazhdon
 • Zona është miratuar nga qeveria shqiptare që të përdoret për veprimtari tregtare, dyqan etj
 • Ngjitur me token ndodhen disa nga kompanitë më të mëdha në Shqipëri, të tilla si Mercedes-Benz, Ford Shqipëria, Peugeot, Renault, si dhe banka te huaja dhe vendore
 • Më shumë se 70% e bizneseve janë të përqendruara në Tiranë dhe në të dy anët e autostradës Tiranë-Durrës
 • Lokacioni Perfect për qendër tregtare

Kontakt

Disponueshmëria

 • H
 • M
 • M
 • E
 • P
 • S
 • D

Periudha minimale e qirasë: 7 ditë

Vendndodhja

Tirana Land - 5ha - Location
 • 5 minuta nga Qendra e Qytetit Tiranë

Kërkimi i fundit

 • Rana e Hedhun3

  Rana e Hedhun

  Toke - 14000m²

  80 €/m²
 • Radhime Land 1500m2

  Toke ne Radhime

  Toke - 1500m²

  150 €/m²
 • Rana e Hedhun

  Toke ne shitje tek Rana e Hedhun

  Toke - 4500m²

  60 €/m²
 • land in Qeparo

  Toke per shitje ne Qeparo

  Toke - 14500m²

  150 €/m²
 • Land in Tirana

  Toke per shitje ne Tirane

  Toke - 20000m²

  100 €/m²
 • lukova_land

  Toke per shitje ne Lukove

  Toke - 2276m²

  185 €/m²
 • Land in Karpen

  Toke per shitje ne Karpen, Kavaje

  Toke - 6000m²

  450 €/m²